Siirry suoraan sisältöön

LiteCoin louhinta

Louhinta on tapa, millä luodaan tiettyjä kryptovaluuttoja. Toisin sanoen esimerkiksi LiteCoin louhinta tarkoittaa tietenkin tapaa luoda LiteCoin kryptovaluuttaa. Asia, mikä erottelee kryptovaluutat perinteisistä fiat valuutoista on se, että kryptovaluutat eivät ole linkitetty tiettyyn toimivaltaan. Tämä tarkoittaa sitä, että periaatteessa kuka vain voi aloittaa kryptovaluutan louhinnan.

Sinun ei ole tietenkään pakollista aloittaa Litecoinin louhinta, jos haluat ottaa hyödyn sen luomista mahdollisuuksista. Hyvin monille riittää LiteCoinin ostaminen, ja siitä kaupankäynti. Tähän on onneksi hyvin monia mahdollisuuksia. Koska LiteCoin on hyvin kuuluisa vaihtoehto, se on löydettävissä kaikilta kuuluisilta vaihdoilta. Jos siis et halua louhia Litecoinia, mutta haluat silti osallistua hauskanpitoon, voit siirtyä valitsemallesi vaihdolle ostaaksesi Litecoin merkkejä.

Millainen on LiteCoin lohkoketju?

Ennen kuin aloitamme perehtymään, miten sinä voit halutessasi louhia Litecoin kryptovaluuttaa, meidän tulee tietenkin perehtyä hieman sen lohkoketjuun. Litecoin, aivan kuten kaikki muutkin kryptovaluutat toimivat lohkoketjun avulla. Lohkoketju on teknologinen innovaatio, joka on kirjaimellisesti lohkoista muodostuva kejtu. Lohko on yksikkö, joka pitää sisällään tietoja, ja kryptovaluuttojen tapauksessa tiedot tarkoittavat eri siirtoja. Lohkot eivät katoa, vaan uudet lohkot lisätään aina ketjuun jatkoksi. Tästä syystä koko kryptovaluutan historia voidaan selvittää lohkoketjun avulla.

Lohkoketjuista on olemassa muutamia erilaisia vaihtoehtoja. LiteCoin lohkoketju on niin sanottu PoW eli Proof of Work lohkoketju. Suomeksi tämänkaltaista lohkoketjua kutsutaan nimellä työn todiste. PoW lohkoketju on ensimmäinen lohkoketju tyyppi, jota on käytetty kryptovaluuttojen kanssa. Tämä lohkoketju ei ole kaikista nopein vaihtoehto, ja sitä on arvosteltu, kun uusia vaihtoehtoja on luotu. Kannattaa kuitenkin aina muistaa sen olevan ensimmäinen vaihtoehto, kun sitä arvostellaan.

Lohkoketjut ovat se tekijä, mikä määrittelee kryptovaluutan toiminnot. Koska LiteCoin on yksi ensimmäisistä kuuluisista kryptovaluutoista, kyseessä on varsin yksinkertainen vaihtoehto. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että sen toiminnot ovat varsin yksinkertaiset. LiteCoin kryptovaluuttaa sen lohkoketjua voidaan käyttää vain maksuna ja tietenkin kaupankäyntiin muiden sijoittajien kanssa.

Mitä Louhinta tarkoittaa?

Nyt kun tiedät hieman enemmän LiteCoin lohkoketjusta, voimme siirtyä eteenpäin. Me tulemme selvittämään artikkelissa aivan kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, jos olet kiinnostunut LiteCoinin louhinnasta. Joten aloitetaan aivan perusteista; mitä louhinta oikein tarkoittaa, ja mitä se tarkoittaa erityisesti LiteCoinin tapauksessa.

Kuten mainitsimme aikaisemmin, LiteCoin lohkoketju on proof to work lohkoketju. Tämä tarkoittaa sitä, että louhija saa palkinnon tekemästään työstä. Työllä tarkoitetaan itse louhintaa. Louhinta tapahtuu ratkaisemalla pulmia. Pulma on algoritmi, jolla varmistetaan koko ketjun ja lohkon turvallisuus. Sen avulla lohkoja ei päästä muokkaamaan, joten niiden sisältämään tietoon voidaan luottaa. Jokaisesta luodusta lohkosta luodaan kopio automaattisesti kaikkiin kopioihin lohkoketjusta. Tämän avulla voidaan nähdä välittömästi, jos kukaan yrittää muokata yhtäkään lohkoa.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Jos tämä prosessi on sinulle vielä hieman epäselvä, ei hätää. Me pyrimme korjaamaan asian selittämällä koko louhinta prosessin mahdollisimman selkeästi. Louhijat säilyttävät ja päivittävät pääkirjaa kaikkien viimeisimpien siirtojen kannalta. Kaikki tämä tieto yhdistetään yhdeksi lohkoksi, joka tullaan lisäämään lohkoketjun päätteeksi. Tämän jälkeen louhijat laskevat Pulman juuri tälle lohkolle. Heidän tulee käyttää dataa algoritmin läpi niin monta kertaa, että se luo täysin uniikin numero kaavan. Tämä prosessi tapahtuu uudelleen niin monta kertaa, kunnet louhija löytää sopivan pulman. Se louhija, joka löytää ensimmäisenä sopivan ketjun, saa palkinnon, ja lohko lisätään lohkoketjuun.

Nämä lohkojen numerot ovat erityisen tärkeitä. Niillä voidaan juuri tarkistaa se, onko kukaan yrittänyt muokata kyseistä lohkoa missään vaiheessa. Jos kukaan pyrkii muokkaamaan lohkoa, heidän pitää onnistua muokkaamaan samalla kaikkien kopioiden numerosarjaa. Muussa tapauksessa on hyvin helppo todistaa heidän yrittäneen muokata kyseistä lohkoa haluamallaan tavalla.

Louhinnasta kilpaillaan

Koko kryptojen ala on täynnä kilpailua, ja tämä vaikuttaa myös louhintaan. Se, kuka louhii ensimmäisenä LiteCoin lohkon saa nimittäin palkinnon. Tästä syystä kaikki asiasta kiinnostuneet joutuvat kilpaamaan keskenään päästäkseen ensimmäisenä ratkaisemaan pulman, ja saamaan siitä siten palkinnon. Tästä syystä, jos haluat tosissasi aloittaa louhinnan, sinun tulee hankkia parhaat mahdolliset laitteistot ja ohjelmistot louhintaan.

Se, mitä laitteistoa ja ohjelmistoa käytät vaikuttaa hyvin paljon siihen, kuinka nopeasti pääset ratkaisemaan lohkon. Maksimoidakseen mahdollisuutensa pulmien ratkaisemiseen ensimmäisenä, louhijat ovat luoneet juuri erilaisia ohjelmistoja ja laitteistoja. Jotkut suuremmat tekijät ovat jopa keränneet suuria niin sanottuja altaita, luodakseen jättimäisiä organisaatioita louhinnasta. Tämä on tehnyt louhinnasta keskitetympää, mikä on tietenkin täysin vastaan juuri sitä, mikä on kryptovaluuttojen tarkoitus.

Miksi LiteCoinin louhinta kiinnostaa monia?

On hyvin selvää, että LiteCoin kryptovaluutan louhinta kiinnostaa hyvin monia. Tämä ei ole yllättävää, sillä heti sen ensimmäisestä julkaisusta lähtien LiteCoin on kiinnostanut hyvin monia. Kun Charlie Lee julkaisi valuutan vuonna 2011, hän kertoi tarkoituksensa olevan julkaista lähes kopio Bitcoinista, paitsi että kyseessä on paremmin toimiva versio. Ei ole ihme, että tämänlaisia asioita lupaava vaihtoehto kiinnostaa välittömästi hyvin monia.

LiteCoin ei ole ensimmäinen AltCoin, joka pyrki tekemään saman kuin Bitcoin paitsi paremmin. Se on silti helposti menestynein vaihtoehto, pysyen pinnalle nyt jo yli kymmenen vuotta. Tämä on tietenkin merkittävä saavutus ihan millä vain alalla, mutta erityisesti Kryptovaluuttojen kaltaisessa nopeassa maailmassa tämä on erityisen huomioitavaa.

Litecoinin louhinta on siitä syystä suosittua, että kuten kaikkien muidenkin kryptovaluuttojen tapauksessa, palkkio maksetaan kyseisellä kryptovaluutalla. Toisin sanoen louhijat saavat tässä tapauksessa LTC merkkejä itselleen. Koska Litecoin on pysynyt arvossa jo niin pitkään, merkkien arvo on tietenkin noussut vuosien aikana. LiteCoin kryptovaluutan louhinta on suosittu tapa hankkia kyseistä kryptovaluuttaa itselleen ilman, että ostat kryptovaluuttaa.

Mitä Litecoinin Louhintaan tarvitaan?

Kuten mainitsimme, jotta voit kilpailla muiden louhijoiden kanssa palkinnoista, sinulla pitää olla kaikista parhaat mahdolliset työkalut käytettävissä. Tähän kuuluu muun muassa louhinta laitteisto. Käyttämälläsi laitteistolla on suora vaikutus siihen, kuinka nopeasti tietokoneesi pystyy käyttämään pulmia algoritmin läpi, löytääksesi sopivan uniikin vaihtoehdon. Koko tämä asia on itse asiassa muuttunut hieman LiteCoinin alusta. Nimittäin Charlie Lee pyrki alkujaan välttämään juuri tämän kilpailun, tekemällä LiteCoinin louhinnan mahdolliseksi käyttämällä CPU:ta. Kuitenkin kilpailun kasvaessa louhijat ovat itse keksineet keinoja tehdäkseen louhinnasta nopeampaa, joten valitettavasti tämä asia ei ole pysynyt samanlaisena.

Nykyään totiseen LiteCoin louhintaan tarvitaan siihen sopiva laitteisto. Tämä kaikki alkoi siitä kun ASIC menetelmä otettiin ensimmäisenä käyttöön Bitcoin louhintaan, jonka jälkeen se siirtyi myös LiteCoin louhintaan. ASIC on vieläkin LiteCoin louhintaan käytettävä laitteisto. Sekin on kuitenkin kehittynyt huomattavasti vuosien aikana. Tietenkin voit halutessasi käyttää vanhempaa ASIC laitteistoa, mutta se on sen verran hidas, että se ei pysty kilpailemaan kunnolla uusien versioiden kanssa. Uudet versiot kustantavat noin muutama tuhat Yhdysvaltain dollaria, ja ne myydään todella nopeasti. Tämä tekee louhinnan aloittamisen hieman hankalaa meille perus tyypeille.

Tietenkin voit periaatteessa vieläkin käyttää CPU:ta louhintaan. Jos kuitenkin päätät näin tehdä, kannattaa ehdottomasti pitää mielessä, että et tule tekemään ollenkaan tuottoa. Se voi silti olla hauskaa, jos pidät tämänkaltaisesta ajan vietosta. Lisäksi se voi tuoda sinulle mainetta, ja voit oppia, miten louhinta oikein toimii sekä tutustua louhinnan sanastoon. Näin olet valmis louhimaan, kun haluat hankkia uusimman ASIC laitteiston käytettäväksi. Voit myös pitää mielessä, että jos sinä päätät ottaa osaa louhintaan, tulet estämään sen keskittymistä. Vaikka louhisit CPU:ta käyttämällä, voit sitten tehdä hyvää työtä estääksesi LiteCoinin keskittymisen. Muista kuitenkin, että tämä voi vaikuttaa tietokoneesi toimivuuteen, joten ota tämä riski huomioon.

Louhinta ohjelmisto

Laitteisto ei ole ainoa teknillinen asia, joka vaikuttaa LiteCoin louhintaan. Nimittäin samalla tavalla kuten laitteistolla on suuri merkitys, niin on tietenkin myös käyttämälläsi ohjelmistolla. Siinä tapauksessa, että hankit uuden ASIC laitteiston, on hyvin mahdollista, että siihen on sisällytetty valmiiksi toimiva ohjelmisto. Jos jostain syystä haluat käyttää CPU:ta louhintaan, sinun tulee ladata erillinen ohjelmisto tämän tekemiseen. Jos lataat ohjelmiston erikseen, sinun tulee ottaa erityisesti turvallisuus huomioon. Nimittäin yksi ohjelmiston tärkeimmistä tarkoituksista on varmistaa turvallisuus louhiessa. Sen tulee estää kaikki mahdollinen paha-aikeinen toiminta. Jotta voit keskittyä louhimiseen turvassa, ota tämä siis huomioon.

Lisäksi ohjelmiston turvallisuuteen liittyen sinun kannattaa ottaa huomioon, kuka on luonut ohjelmiston, ja että se on yksinkertainen ilman liian monimutkaisia toimia. Mahdolliset monimutkaisuudet saattavat nimittäin peittää alleen petoksia. Tällä tarkoitamme sitä, että ohjelmisto olisi suunniteltu niin, että louhit toisen louhijan nimiin. Siten hän saisi palkkion, vaikka sinä teet kaiken työn. Jos siis päätät hankkia itse ohjelmiston, ole erityisen tarkka asiasta.

Ohjelmiston tulee olla hyvin selkeä, ja sen pitäisi kertoa hyvin yksinkertaisella tavalla, miten se toimii. Kaikkien tärkeiden askelten tulee olla hyvin helposti löydettävissä ja ymmärrettävissä. Tällä tavalla voit olla varma siitä, että voit luottaa tämän ohjelmiston käyttämiseen, etkä tee vahingossa töitä toisen louhijan eduksi.

Yksin louhinta

Louhintaan kuuluu kaksi erilaista vaihtoehtoa, joiden väliltä voit valita kun aloitat louhinnan. Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat Yksin tai Allas louhinta. Molempiin louhintoihin kuuluu omat hyötynsä sekä riskinsä, jotka tulee ottaa huomioon, kun valitset louhinta tavan. Siitä syystä me esittelemme molemmat vaihtoehdot hyvin yksityiskohtaisesti sinulle tässä kohdassa. Aloitetaan siis yksin louhinnasta.

Yksin louhinta tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että louhit yksin. Sen et on tietenkin se, että aina kun louhit, ja saat louhinnan palkkion, saat pitää koko palkkion itselläsi. Sinun ei tarvitse jakaa palkkiota muiden kanssa, joten yksin louhiessa palkkiot ovat suuremmat yksittäisille lohuijoille.

Yksin louhinnan riski on kuitenkin hyvin huomattava. Nimittäin koska kilpailet yksin altaita ja muita yksin louhijoita vastaan, sinulla saattaa kestää hyvin kauan, että löydät lohkon. Toisin sanoen voit saada palkkion varsin harvoin.Jos käytät GPU:ta tai CPU:ta louhintaan, voimme sanoa suoraan, että sinulla ei ole mitään mahdollisuutta voittaa kisassa. Siten et tule ikinä saamaan palkkioita itsellesi ollenkaan.

Allas louhinta

Allas louhintaa voidaan verrata taas joukkue louhintaan. Se tarkoittaa sitä, että monta louhijaa kerätään yhteen, heidän siten yhdistäen voimansa kisassa. Koska altaalla on enemmän niin sanotusti päitä kisassa mukana, altaan on helpompi löytää lohkoja ja kerätä niistä saatuja palkintoja. Kuitenkin tämä ei tarkoita suoraan sitä, että allas saisi aina palkinnot. Voi silti olla mahdollista, että allas ei löydä pulmia ratkaistavaksi.

Sen lisäksi tietenkin altaan saamat palkkiot jaetaan altaan louhijoille reilusti. Se tarkoittaa sitä, että yksittäiset louhijat saavat pienemmät palkkiot, jos he kuuluvat altaaseen verrattuna yksin louhintaan. 

Viimeinen asia, mikä tulee ottaa huomioon allas louhinnassa on turvallisuus. Tietenkin on olemassa altaita, jotka ovat täysin luotettavia, ja niiden turvallisuus on otettu huomioon. Silti on valitettavasti joitakin altaita, jotka ovat jopa huijauksia. Jopa jotkut kaikista taidokkaimmat ja kokeneimmat louhijat ovat valitettavasti joutuneet hakkerien ja huijausten uhreiksi. Sen takia on hyvin tärkeää, että varmistat altaan olevan täysin luotettava. Kun siis valitset allasta, johon liittyä, on hyvin tärkeää että tutustut sen historiaan, ja kuka sitä johtaa. Kaikki nämä sekä asiakkaiden arvostelut tulee olla helposti löydettävissä. Muuten sinun ei kannata valita tätä allasta.

LiteCoin lompakko

Kuten mainitsimme, LiteCoin louhinnan palkinnot maksetaan LTC merkkeinä. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että sinun tulee tietää, miten merkkejä voidaan oikein säilyttää. Siihen on onneksi hyvin selkeä ratkaisu. Nimittäin kaikille kryptovaluutoille on luotu omat lompakot, jotka ovat tarkoitettu erityisesti tähän asiaan. Koska LiteCoin on hyvin kuuluisa vaihtoehto, voit valita hyvin monien eri lompakoiden väliltä. Eri lompakot jopa samasta kategoriasta voivat erota toisistaan eri tavoilla. Siitä syystä on hyvin tärkeää, että vertailet eri lompakoita keskenään, ennen kuin hankit sellaisen itsellesi.

LiteCoin lompakot voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan; kylmiin ja kuumiin lompakoihin. Ne ovat tarkoitettu eri tarkoituksiin, ja monilla on yksi molempia lompakoita. Sen avulla he pääsevät käyttämään lompakkoja ja saamiaan LiteCoineja parhaalla mahdollisella tavalla. Kuumat lompakot ovat luotu nopeampaan käyttöön. Ne eivät ole yhtä turvallisia kuin kuumat lompakot pidemmän ajan säilytykseen, mutta niiden käyttö on huomattavasti nopeampaa. Kuuman lompakon avulla voit käydä kauppaa kryptovaluutoilla paljon helpommin ja nopeammin.

Kylmiä lompakoita kutsutaan myös laitteisto lompakoiksi. Ne ovat tarkoitettu pitkäaikaiseen säilytykseen. Kylmät lompakot ovat kirjaimellisesti ulkoisia lompakoita, jotka voit hankkia itsellesi. Toisin sanoen ne eivät ole millään tavalla yhteydessä internetiin. Koska ne eivät ole yhteydessä verkkoon, niihin ei voi päästä käsiksi helposti. Tämä suojaa kryptovaluuttasi hakkereilta parhaalla mahdollisella tavalla. Kuitenkin koska kryptovaluutat ovat erillisellä laitteella, niiden käyttö on tietenkin huomattavasti hitaampaa kuin kuumia lompakoita käytettäessä. Juuri tästä syystä on tärkeää, että sinulla on molemmat vaihtoehdot käytettäessä, jos haluat käydä kauppaa LiteCoineista.

Työntekijät

LiteCoin kryptovaluutan louhimiseen kuuluu hyvin monta eri asiaa. Jotkut näistä asioista kuten altaan ja lompakon valinta voi viedä aikaa, ja se voi olla jopa yllättävän stressaavaa. Itse LiteCoin on lähes mahdoton hakkeroida, mikä johtuu tietenkin niiden toimintatavasta. Silti se voi olla varsin stressaavaa, koska hakkerit voivat olla riski muille kryptovaluutan osille, varsinkin jos sinun ja LiteCoin verkoston välillä on monia välikäsiä. Jokainen välikäsi heikentää sen turvallisuutta.

Tästä syystä niin sanotun Työntekijän (eng. Worker), hankkiminen tuo sinulle lisäturvaa, mikä voi siten vähentää stressiä. Työntekijällä tarkoitetaan nimeä, jonka annat sinun käyttämällesi laitteelle, jota käytetään laitteelle sisään kirjautumiseen. Tällä tavalla teet hakkeroinnista vaikeampaa, ja voit pitää sinun tekemäsi työsi paremmassa turvassa.

Jos sinulla on monia eri laitteita, joita käytät louhintaan, on hyvä idea valita eri nimi jokaiselle laitteelle. Tietenkin ne voivat olla samankaltaisia keskenään. Sanotaan, että haluaisit käyttää nimeä Aleksander. Voit siten käyttää nimiä kuten Aleksander1, Aleksander2, ja niin edelleen. Jos olet osa allasta, on myös helpompi selvittää, minkä louhijan kohdalla mahdolliset virheet ovat tapahtuneet. Tämä tekee kaikkien työtä helpommaksi ja sujuvammaksi, minkä takia tämä on erityisen tärkeää ottaa huomioon LiteCoin louhinnassa.

Tuoton tekeminen

Päällimmäinen syy LiteCoin louhinnan aloittamiseen on tietenkin tuoton tekeminen. Vaikka monet louhijat yksinkertaisesti pitävät louhinnasta, harva tekee sitä ihan huvikseen. Siitä syystä monia tietenkin kiinnostaa, kuinka paljon he voivat tehdä tuottoa. Tämä kuitenkin riippuu hyvin monesta eri asiasta.

Ensimmäinen asia on tietenkin se, kuinka paljon LiteCoin sillä hetkellä tarjoaa palkintona. Tämä on vaihdellut vuosien aikana. Kun kryptovaluutta alkujaan julkaistiin, palkinto oli 50 LTC merkkiä. Kuitenkin valuutan arvon noustessa ja louhijien määrän kasvaessa palkkio on pienentynyt. Voit selvittää tämän hetkisen LiteCoin louhinta palkkion helposti Googlen avulla. Toinen asia millä on tietenkin vaikutus sinun saamaasi palkkioon on se, louhitko yksin vain altaaseen. Jos louhit yksin, saat koko palkkion itsellesi.

Se, kuinka paljon tuottoa teet, riippuu tietenkin myös tehdyistä menoista. Näihin liittyy esimerkiksi se, kuinka paljon olet maksanut laitteesta. Koska kaikista uusimpien laitteiden hinnat ovat varsin korkealla, sinulla kestää hieman aikaa, ennen kuin tuotto tulee olemaan kannattavaa. Tämä tulee ottaa ehdottomasti huomioon, jos olet miettinyt LiteCoin kryptovaluutan louhinnan aloittamista. Voit onneksi laskea, kuinka paljon tulet keskimäärin tekemään tuottoa etukäteen. Sen avulla voit tehdä valinnan paremmin.

Resurssit

LiteCoinin ja muiden kryptovaluuttojen lohkoketjujen louhinta on noussut suositummaksi vuosien aikana. Siihen on vaikuttanut hyvin monet eri asiat, yhden ollen tietenkin se, kuinka suosittuja kryptovaluutat yleisesti ovat nykyään. Mitä enemmän kryptovaluutat kiinnostavat erilaisia ihmisiä, sitä enemmän myös niiden louhinta kiinnostaa kaikkia.

Siitä syystä louhinnan aloittaminen on käynyt periaatteessa helpommaksi. Tietenkin sopivien laitteiden hankinta voi kustantaa pennin, ja niiden pyynnön takia se voi olla jopa hieman hankalaa. Toisaalta, aloittamiseen tarvittavia resursseja on koko ajan helpompi löytää. Voit käyttää monia erilaisia artikkeleita ja oppaita hyväksesi, mutta se ei ole edes ainoa vaihtoehto.

Yksi loistava keino on YouTube video sivuston käyttäminen. Sieltä voit löytää monia erilaisia videoita, jotka kertovat LiteCoin kryptovaluutasta, ja erityisesti sen louhinnasta. Lisäksi on hyvä tutustua Reddit keskustelu kanavaan. Monet kryptoista kiinnostuneet ovat jo vuosien ajan käyttäneet sitä keskusteluun. Siten voit löytää sieltä monia ala kanavia, jotka ovat erikoistuneet juuri Litecoin louhintaan. Tätä kautta saat kaikki viimeisimmät tärkeät tiedot nopeasti. Ja kuten jo mainitsimme, LiteCoin louhinnassa nopeus on todellakin valttia!

LiteCoin ja verot

Kuten mainitsimme hetki sitten, suuri osa louhii LiteCoinia tehdäkseen tuottoa. Yleisesti tuoton tekemiseen liittyy kuitenkin yksi asia, mikä monilla on tässäkin asiassa mielessä. Tämä on tietenkin se, tuleeko heidän maksaa veroja tekemästään tuotosta. Vastaus tähän on kyllä, mutta se riippuu siitä, kuinka paljon tuottoa teet.

Jos siis olet aloittamassa louhintaa, on hyvä idea ottaa yhteyttä alan ammattilaiseen. Heidän avullaan voit selvittää tarkalleen, kuinka paljon veroja sinun tulee maksaa, ja miten voit tehdä prosessista mahdollisimman automaattisen. Tällä tavalla voit välttää verokarhun kanssa leikkimisen jälkikäteen.

LiteCoin on tunnettu vaihtoehto

LiteCoin on yksi ensimmäisistä alt coin valuutoista koko kryptojen alalla. Sen menestys kymmenen vuoden aikana on ehdottomasti huomattavaa, sillä tämä on erityisen hankalaa saavuttaa nopeasti muuttuvalla kryptovaluuttojen alalla.

Nyt tiedät kaiken mahdollisen tärkeä liittyen LiteCoin louhintaan. Voit sitten tehdä päätöksen siitä, olisiko tämä sinulle sopiva vaihtoehto. Jos se tuntuu hieman liian vaativalta, älä huolehdi. Voit silti osallistua LiteCoin hauskanpitoon ilman louhintaa. Voit yksinkertaisesti hankkia LiteCoinia, ja aloittaa kaupankäynnin välittömästi!